Schoolkalender 2019-2020 - Lichtjestocht

Data:
19-12-2019
18:15 - 19:45
Locatie: Zandeweer
Lichtjes tocht 2019
ODBS Nijenstein, Zandeweer

Wat:     Een lichtjes optocht met de kinderen van basisschool ODBS Nijenstein.

Voor wie:     Voor iedereen die mee wil lopen of komen kijken! Familie, vrienden en ook dorpsgenoten!
 
Hoe laat en wanneer:    Donderdagavond 19 december. De kinderen moeten om 17:45u aanwezig zijn. De tocht zelf start vanaf school om 18:15u (en is tot +-19:45u)

Waar:    De route start bij school (Onnemaweg 1, Zandeweer) en gaat via hoofdstraat , langs de kerk, naar  Noorderweg, via de molen en dan  via Domies Laand weer naar school. U kunt langs de route komen kijken of aansluiten en mee lopen.

Voor ouders/verzorgers:    Per kind willen we als organisatie graag minimaal 1 ouder/verzorger die mee loopt met de tocht. Er is begeleiding aanwezig! Maar we willen graag de zorg voor de kinderen bij de ouders/ verzorgers laten.

Voor dorpsgenoten:    We zouden het erg waarderen dat als u aan de route woont u een lantaarn of kaarsje buiten wil zetten zodat we die avond een prachtig lichtjes dorp hebben om door heen te wandelen.

Voor allen:    Aansluitend na de route is er nog gelegenheid om een hapje en drankje te nuttigen op het versierde schoolplein. Een gezellige afsluiter in kerstsfeer als dorp en als schoolgemeenschap.

Bij heel slecht weer word een alternatief aangegeven via de mail, de facebookpagina en bij school op de deur.  

Hopelijk tot 19 december!
Namens Activiteitencommissie & ODBS Nijenstein